Bejárat
 © Wikipedia - Graf Umarov [CC BY-SA 4.0]  

Europa-Park

Az Europa-Park Németország legnagyobb élményparkja kb. 850.000 m² területen fekszik. A teljes szabadidő-komplexum 970.000 m²-t foglal magába. Baden-Württemberg tartományban, az A5-ös autópálya mellett Freiburg im Breisgau és Offenburg között Rust településen található, nem messze a francia és a svájci határtól.

Tovább

Hotel El Paso - PortAventura

A PortAventura élményparktól és a Caribe Aquatic Parktól kb. 500 m-re fekszik. A mexikói stílusú szálloda több 2-5 emeletes épületből áll. A vendégek rendelkezésére áll 500 szoba, 7 lift, 2 étterem, 3 bár és ingyenes WIFI. A kertben nagy úszómedence, napágyak és napernyők.

Tovább

Disneyland (Paris)

Disneyland Párizstól 32 kilométerre Marne-la-Vallée városban található. A biztonsági átvizsgálás után tovább haladhatunk a Disney mini városba, vagy betérhetünk a 2 park valamelyikébe. A Disneyland Parkba, vagy a Walt Disney Studios Parkba válthatunk napi jegyeket, de kombinált több napos mindkét parkba belépésre jogosító jegyek is választhatók. Lássunk némi ízelítőt, illetve kalkulációt...

Tovább

Eiffel-torony (Párizs)

Az Eiffel-torony Párizs egyik jelképe, ami a tervezőcég tulajdonosáról, Gustave Eiffel mérnökről kapta a nevét. Az 1889. évi világkiállításra készült, az eredeti tervek szerint a kiállítás után lebontották volna. A torony összmagassága 324 méter, ebből maga a torony 300 m, s egy rászerelt TV adóantenna további 24 m. Első emelete 58, második 116, a harmadik pedig 276 méter magasan van.

Tovább
Összesen: 122
Oldal: 1 / 31