Jolly Roger

Kalózhajó - Jolly Roger — Pirate Cruise at Sea! Felejthetetlen kalóz kaland a tengeren! A tengerpartról frissen toborzott kikent kifent kis kalózok a hajón ügyességi játékokban mérhetik össze erejüket. A tengeri móka kihagyhatatlan látnivalója Jesolo varázslatos vizeinek.


Információk

Web: Jolly Roger.it (en, it, fr, de, ru)

A Jolly Roger kalózhajó, egy kihagyhatatlan program családosok, de akár csak felnőttek körében is. Bizonyos napokon 2 hajó is kifut, majd a tengeri csata zárja a programot. A gyerekek ingyen fejkendőt, a felnőttek kisebb ajandékot kapnak (logóval ellátott gumi karkötő pl.).

A hajó(k) bizonyos napokon előre meghatározott menetrend szerint futnak ki. Lido di Jesolo 3 strandja mellett Cavallino,  Ca' Savio,  Ca' Vio környéki kempingek strandjairól is indul bizonyos napokon.

Szórólap 2019 (pdf): Jesolo ill. Cavallino  - aktuális indulási időkkel, helyszínekkel.

Saját megjegzés

Személy szerint a Lido di Jesolo (Piazza Nember) magasságában található mólót próbáltuk ki. Innen H,K,Szerda,Péntek indul 10:00 órakor. Parkolni a Via Padova (egyirányú) lehet persze jegy váltása mellett. A Hotel Nelson magassága nem rossz, ha találunk helyet, ott van automata is. A Via Amerigo Vespucci-n kisétalhatunk a strandhoz, Az utca végén ingyenes nyilvános WC is van, ahol "ha kell" át lehet öltözni. A hajóra mindenképp már strand felszerelésben érkezzünk! Jegyet a hajón kell venni a legénységnél.

Jegyár 2019

Felnőtt 16,00 €
1-12 éves gyermek: 13,00€

Strand ruhában érdemes jönni, hiszen szinte biztosan vizesek leszünk. Gyerekeknek tetoválás, csoportos játékok, versenyek vannak. Kalóztánc, illetve 2 hajó esetén a csata! Fotók készülnek, amelyeket azonnal előhívnak és megvásárolható. A shopban további kalóz kellékek is megvehetők (kard, puska, bilincs, stb...).

 
Hozzászólások

Kérjük jelentkezzen be, amennyiben a cikkhez hozzászólna.