Hotel Nice

Recepció

A Hotel Nice nagyon jó ár-érték arányú szobákat kínál Sorrento főterétől, a Piazza Tasso tértől mindössze 300 méterre. A buszpályaudvar és a vasútállomás csak rövid sétára található, és az egész épületben ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre. A személyzet barátságos, és 24 órás recepció biztosított. A légkondicionált szobák műholdas TV-vel felszereltek.


Hotel Nice

Cím: Corso Italia, 257, 80069 Sorrento, Olaszország
GPS: 40.626603, 14.379362 
Web: Hotel Nice

Információk

Az egyik legjobb választás Sorrentóban. Kedves, segítőkész személyzet, 24 órás recepció, egyszerü, de kellemes, légkondis szobák várják az idelátogató vendégeket. A busz-, illetve vasúti pályaudvar (Circumvesuviana / Campania Express) csak pár lépésre található, így nem kell sokat fáradtan mászkálni egy-egy kirándulás után. A hajó állomás picit messzebb van, de egy 15 perc alatt elérhető. Reggeli bőséges, de csak hideg felvágott, sajt, sült dolgok nincsenek.  A szoba tiszta és nagy volt, a balkon a hegyekre nézett. Lift van, de nem a legfelső emeletre, de ez nem feltétlen negatív. Tökéletes kiindulópont, busz Amalfi partra, hajó Nápolyba, Capriba, Amalfi partra, vonat Pompei, Nápoly, Vezuv, Ercolano felé. Sorrento nyugodt városka, tényleg inkább csak turista paradicsom, de tiszta, szép, van lift a városhoz képest kb. 30 méter mélyebben fekvő parthoz, kikötőhöz.

Foglalás a saját weblapján, vagy a Booking.com oldalain ITT.  Az ár ~ 80 eurótól indul 2 főre reggelivel naponta.

Közlekedés

Alibusz - Nápoly reptér a központi pályaudvar és a kikötő között. (5 Eur a jegy) Részletek angolul: ITT

Circumvesuviana - Nápoly és Sorrento között közlekedő vonat. Körülbelül fél óránként közlekedik. 2019-ben az első 6:09-kor az utolsó 21:47-kor indul Nápolyból. Menetrend ITT.

Campania Express - egy komfortosabb, de drágább vasúti kocsikból kiállított szerelvény. Saját jegyrendszerrel és meghatározott menetrend alapján jár, csak a fontosabb megállókban áll meg Nápoly és Sorrento között. Légkondícionált és garantált helyfoglalás van.
2019-ben napi 4 vonat indul Nápolyból: 9:06, 11:36, 15:36, 18:06 Jegyárak egy irányba 8,00 €, oda-vissza: 15,00 €
További részletek: ITT , online jegyvásárlás: ITT 

Curreri busz - Direkt busz a nápolyi reptér és Sorrento között 10 Eur irányonként kb. óránként 9:00 és 19:30 között További részletek ITTHozzászólások

Kérjük jelentkezzen be, amennyiben a cikkhez hozzászólna.