Première Classe Marne la Vallée

A párizsi Disneyland parktól 2 megállóra, Párizstól RER vonattal pedig 20 percre található szálloda ingyenes saját parkolót, Wi-Fi hozzáférést kínál. 24 órás recepció, a szobákban tusoló és WC áll rendelkezésre. Tökéletes bázis Disneayland vagy Párizs felfedezésére.


Információk

8 Avenue Marie Curie,
77600 Bussy-Saint-Georges, Franciaország
GPS: 48.832241, 2.705273

Foglalható a Booking oldalain ITT , vagy a szállodacsoport oldalán ITT. (en, de, nl, fr, it, es)

Az árak 2/3 főre 51 Eur körül indulnak.  4 főre 69 Eur-tól , 5 főre 88 Eur-tól. Reggeli 5,90 Eur, de bizonyos tarifákban benne lehet az árban.


 

Saját vélemény

Tökéletes szállás ha valaki autóval, vagy RER-rel szeretné Disneyland-et, illetve Párizst felfedezni. Ha valaki autó nélkül van és csak Párizs a célpont, a belvárosban javasolnék egy másik F1 Hotelt inkább, mivel az könnyebben megközelíthető. Viszint autóval tökéletes szállás, zárt udvaron lehet parkolni. A kapu, a szoba és a lift is kártyával működik. 2/3/4/5 fős szobák családok számára is ideálisak. A szobákban bent vannak a mosdók, nem kell kirohangálni. Kisebb gyerekkel fáradtan ez sokkal komfortosabb, mint az F1 hotelek. Akinek azonban 1-2 Eur is számít, annak a következő lehajtónál lévő F1 hotelt ajánlom figyelmébe, amely néhány euróval kedvezőbb árat kínál.

A reggeli bagett, croissant, lekvárok, mogyorókrém, kávé, tea, tipikus francia reggeli. A reggeliző helyiség relativ nagy néha a kerthelyiség is hozzá van nyitva.

Jól lehet kombinálni Disneyland hoteles foglalásokkal egy nulladik és egy utolsó utáni napnak 1-1 éjszaka, mivel előző este meg lehet érkezni, reggel bejelentkezni a Disney hotelben, ahol megkapjuk a parkbelépő kártyákat, lehet ingyen parkolni és shuttle busz visz mindenkit a parkok bejáratához közel (a vasútállomáshoz, a biztonsági ellenőrző kapukhoz) Szobát ekkor még nem kapunk, de az 0-24h recepciónál mindegy is. Lehet élvezni így az első napot is a parkban, ahelyett hogy délben érkeznénk fáradtan. Az utolsó napon pedig mivel a záró show 23:00-kor kezdődik, így nem kell éjfélkor indulni hazfelé, hanem csak a szállásig, majd másnap esteleg Párizs, hajókázás a Szajnán, majd haza...Hozzászólások

Kérjük jelentkezzen be, amennyiben a cikkhez hozzászólna.