Németország


 

Sea Life (Konstanz)

A Sea Life tengeri akvárium közvetlenül a Bodeni tó partján Konstanzban található. Az akvárium bemutatja a látogatóknak a különböző területek élóvilágát. Változatosan berendezett kisebb akváriumok mellett cápák, óriás teknősök is úsznak az üveg alagút felett karnyújtásnyira tőlünk. Tengeri csillag, rája simogatás, vagy már kikelt cápa tojások is kézbe vehetők. A sort a pingvinek zárják, majd lehetőség van a parton beülni a presszóba egy kávéra, harapni valóra.

Tovább

Tropical Islands

A Tropical Islans egy vízi élménypark. Németországban, 50-kmre Berlintől egy volt Zeppelin hangárban alakították ki, amely a világ legnagyobb szabadon álló kupolája. A mesterséges világon belül sátrakban, vagy hangulatosan berendezett szobákban lehet megszállni.

Tovább
Bejárat

Europa-Park

Az Europa-Park Németország legnagyobb élményparkja kb. 850.000 m² területen fekszik. A teljes szabadidő-komplexum 970.000 m²-t foglal magába. Baden-Württemberg tartományban, az A5-ös autópálya mellett Freiburg im Breisgau és Offenburg között Rust településen található, nem messze a francia és a svájci határtól.

Tovább
Összesen: 7
Oldal: 2 / 2